2012. november 13., kedd

Dorothy Stannard,Pam Barrett:Barcelona városkalauz - Jelenlegi ára: 3 160 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Vásárlás esetén a leütött terméket Budapesten előre egyeztetett helyszínen, és időpontban személyesen át lehet venni (helyszíni fizetéssel) az ország más területére a Magyar Posta szállítja házhoz.
Szállítási idő: A leütést követően 2-3 munkanap
Termékleírás: Eladó a(az) Dorothy Stannard, Pam Barrett: Barcelona városkalauz - Nyitott szemmel című könyv. A könyv teljesen új, tökéletes állapotú.
Leírás:
A Kossuth Kiadó a közkedvelt Nyitott Szemmel sorozat országokat bebarangoló útikönyvei mellett útjára indítja a városok kalauzát. A kisméretű, praktikus kötetekben szakemberek mutatják be a város történelmét, kultúráját, politikai életét, művészetét, nevezetességeit, múzeumait, hangulatos mellékutcáit, üzleteit, de mindenekelőtt az ott élő embereket. A színes fotók a városok nevezetességeinek bemutatása mellett a mindennapi élet jellegzetes pillanatait is rögzítik. A várossal való ismerkedést részletes, számozott térképek segítik, amelyeken valamennyi látnivaló pontos helyét feltüntetjük. A kötet végén, az úti tippekben megtalálható az összes utazással kapcsolatos adat, szálloda, étterem és telefonszám, amire az utazóknak szüksége lehet.



Jelenlegi ára: 3 160 Ft

Az aukció vége: 2012-12-02 06:27
. Dorothy Stannard,Pam Barrett:Barcelona városkalauz - Jelenlegi ára: 3 160 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése